kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Inne  |  Kredyty - Ogłoszenia  |  Wątek: kredyt na zakup: mieszkania, domu, działki........ « poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: kredyt na zakup: mieszkania, domu, działki........  (Przeczytany 1625 razy)
Jacek
Jr. Member
**

zapraszam ch?tnych po kredyt na ka?dy cel

Zobacz profil WWW Email
« : Lipiec 26-07-2008, 02:21:45 »

OFERTA  KREDYTOWA 

Kredyt mieszkaniowy przeznaczony na:
•   zakup, budowę, remont, rozbudowę, adaptację nieruchomości mieszkalnej
•   refinansowanie nakładów poniesionych na powyższe cele
•   refinansowanie kredytu mieszkaniowego w innym banku
•   konsolidację zobowiązań kredytowych w innych bankach (połączenie wszystkich zobowiązań kredytowych klienta)
•   nieokreślony cel konsumpcyjny
•   nabycie, remont, modernizację, nieruchomości niemieszkalnej ( lokalu użytkowego) przeznaczonej pod wynajem lub dzierżawę; refinansowanie tych nakładów; refinansowanie  kredytu w innym banku
•   kredyt refinansowy 24 h gwarancją obniżenia dotychczasowego       oprocentowania
•   Kredyty mogą być udzielane w wybranej przez klienta walucie:
                PLN, CHF, USD, EUR, GBP.

WARUNKI   KREDYTU   MIESZKANIOWEGO

•     0,00 PLN za rozpatrzenie wniosku; 
•     0,00 PLN za przewalutowanie;
•     0,00 PLN za wcześniejszą spłatę;
•     0,00 PLN za wcześniejszą nadpłatę
•     0,00 PLN za konto osobiste z rachunkiem oszczędnościowym
•     0,00 PLN za kartę kredytową
•    45 lat okres kredytowania
•   Kredyt do 110% wartości nieruchomości
           (możliwość podwyższenia kwoty kredytu o środki finansowe
            potrzebne na wykończenie lub remont nieruchomości)
•   Akceptujemy wszystkie źródła dochodów:
            - umowy o pracę, zlecenie, o dzieło
            - działalność gospodarcza (księgi, ryczałt, karta podatkowa)
•   WWJ, tzn. możliwość uzyskania kredytu mieszkaniowego w postaci lini kredytowej,
         w której spłata kapitału następuje co dwa lata w wysokości proporcjonalnej
         do okresu kredytowania,
             np. 100 000zł na 10 lat – co dwa lata spłata kapitału w wysokości 20 000zł
•   Dowolna ilość i wielkość nadpłat bez prowizji
•   Nie wymagamy ubezpieczenia na życie
•   Bilansowanie zadłużenia zgromadzonymi oszczędnościami
             (Klient nie płaci odsetek od części kredytu,
            która jest równa środkom pieniężnym posiadanym na koncie)
•   W ramach kredytu darmowy ROR
•   Pozostałe kredyty (np. gotówkowy, samochodowy, odnawialny) przyznawane
       bez prowizji bankowej i oprocentowane na poziomie zbliżonym
            do kredytu hipotecznego
•   Minimalne wymagania w kwestii potrzebnych dokumentów kredytowych
              (pracownik banku pozyskuje właściwe dokumenty
            bezpośrednio od Inwestora Zastępczego nie angażując przy tym Klientów)
•   Indywidualna opieka Doradcy kredytowego

Witam serdecznie
Jestem pracownikiem MultiBanku i moją specjalizacją są kredyty hipoteczne, konsolidacyjne, pożyczki hipoteczne, oraz refinansowanie dotychczasowych kredytów. Oferta kredytowa naszego Banku spełni oczekiwania najbardziej wymagających Klientów zarówno pod względem ceny jak i jakości oferowanych produktów. Oferuję swoją pomoc w zakresie udzielenia i wyboru kredytu z pośród bogatej oferty, jaką dysponuje MultiBank. Przygotowuję wnioski kredytowe i uczestniczę w późniejszej analizie dokumentów kredytowych. Odległość do moich Klientów nie ma dla mnie znaczenia, jestem w pełni dyspozycyjnym Doradcą, mogący spotkać się w dogodnym dla Państwa miejscu i czasie. Osobiście zajmę się wszelkimi formalnościami leżącymi zwykle po stronie Klienta. Moje wieloletnie doświadczenie w bankowości, zapewni Państwu, profesjonalną obsługę i doradztwo podczas całego procesu kredytowania. Począwszy od złożenia wniosku do momentu udzielenia przez Bank kredytu. Proponowane rozwiązania umożliwią szybkie przyznawanie kredytów przy minimalnym zaangażowaniu czasowym Klientów. Z mojej strony gwarantuje solidną opiekę nad Państwa sprawą kredytową oraz szczególną dbałość o wizerunek Państwa interesów finansowych. Moje kompetencje pozwalają mi na śmiałe stwierdzenie, iż moja pomoc przyniesie korzyści dla wszystkich stron biorących udział w transakcji.

W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:

Jacek Kuliński
Specjalista d/s Kredytó Hipotecznych
w MultiBanku

Warszawa 02-958,  ul. Wiertnicza 166
Tel.kom. 0 880 892 164
tel.  022 453 30 49
fax. 022 593 90 51
e-mail:  jacek.kulinski@multibank.pl

Jacek Kuli?ski

Przedstawiciel MultiBanku

MultiBank - BRE BANK S.A.
Warszawa, ul. Wiertnicza 166
tel. kom. 0 880 892 164
fax. (22) 593 90 51
e-mail: jacek.kulinski@multibank.pl
e-mail: jacek.kulinski@poczta.onet.pl
Zybel
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Styczeń 18-01-2012, 10:12:20 »

Potrzebuję 28tys na zakup garażu , co możecie mi zaproponować ?

--
Mieszkania na sprzedaż Kraków
Strony: [1] Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Inne  |  Kredyty - Ogłoszenia  |  Wątek: kredyt na zakup: mieszkania, domu, działki........ « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX