kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Opinie o kredytach  |  Kredyt w Banku  |  Wątek: To ja też się podzielę - bez kryptoreklamy « poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: To ja też się podzielę - bez kryptoreklamy  (Przeczytany 6330 razy)
pronew13
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« : Marzec 03-03-2009, 05:00:57 »

Brałam kredyt w BPH, na w sumie cienkich warunkach, ale od lat mam u nich konto i nigdy nie dostałam w łeb bez powodu więc wzięłam ( 2 lata) , spłacony końcem tego roku i już.

Obsługa : ok,
Kłopoty: jeden mały , zmienili oddział banku i musiałam raz latać na drugi koniec miasta, ale to i tak pikuś.
Zakończenie kredytu: Miłe, Pani podziękowała za współpracę, i jest ok.

Żadnych dziwnych akcji, żadnych wyższych rat:) Kredyt był w złotówkach.

nata
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1 : Maj 20-05-2009, 09:10:38 »

A ja brałam kredyt w db kredyt. Właśnie kończe spłatę. Jestem bardzo zadowolona. Marża podobna jak w innych bankach, a oprocentowanie niższe.
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 10-06-2009, 01:53:51 wysłane przez nata » Zapisane
Domino
Gość
« Odpowiedz #2 : Październik 18-10-2011, 02:55:15 »

Szukałam długo odpowiedniego banku dla siebie. odwiedzilam w tym celu osobiście kilka placówek. najbardziej przypasowali mi Getin Bank. Bez prowizji, przyznanie kredytu nie stanowili większego problemu no i dostałam kredyt na tych samych zasadach, co ich stali klienci.
Pozostala kwestia założenia konta w ich banku, ale to kwestia jednej wizyty i jednej umowy.
Strony: [1] Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Opinie o kredytach  |  Kredyt w Banku  |  Wątek: To ja też się podzielę - bez kryptoreklamy « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX