|
green
Newbie
|
|
« Odpowiedz #1 : Grudnia 18-12-2017, 07:41:14 » |
|
Bardzo fajne płytki, a jak rozwiązałeś kwestię lustra w łazience? Ja zdecydowałam się na porządne lustro zamówione na wymiar http://www.lustrowramie.pl/lustra-na-wymiar/ To chyba najlepsza opcja, bo można sobie dobrać rozmiar lustra zgodnie z tym czego się potrzebuje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tonik
Newbie
|
|
« Odpowiedz #5 : Marca 27-03-2019, 01:33:38 » |
|
Co do łazienki, może kogoś z Was zainteresować wnętrze nowoczesne. Chodzi mi dokładniej o takie łazienki jak montuję u siebie Skandynawowie - bardzo praktyczne a jednocześnie ładne i estetyczne. Spójrzcie chociażby na takie meble jak tutaj: nowoczesne ławyI właśnie nowoczesne ławy czy może bardziej nowoczesne stoliki nadają się również do łazienki, obok innych łazienkowych nowoczesnych mebli. Wiem że nie każda powierzchnia łazienki pozwala na taki luksus, ale generalnie jeśli już uda się "zainstalować" takie moble, to wygląda to na prawdę bardzo ładnie. Bardzo ciężko jest się samemu urządzić jeśli niema się wyczucia gustu i doświadczenia. My sobie wyremontowaliśmy mieszkanie w całkiem fajnym stylu ale jest po prostu brzydko, bo wciąż brakuje "tego czegoś". Zerknijcie sobie na Pogotowie Wnętrzarskie, jest to bardzo dobry dekorator wnętrz w warszawie. Jeśli nas nie stać na dekoratora to i tak warto zerknąć na ich bloga na którym są świetne inspiracje mieszczące się w tym niższym budżecie..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|