kredyt dostaniesz bez problemu na 100 % wartośći zadzwoń do mnie to przedstawie Ci ofertę
przyjazny świat finansów
Tworzymy przyjazny świat finansów dla wymagających klientów indywidualnych i przedsiębiorców.
Zadzwoń, wyślij sygnał, a ja oddzwonię do Ciebie i przeprowadzimy kalkulacje
Witam serdecznie!
Jestem pracownikiem MultiBanku i zajmuję się nawiązywaniem kontaktów z osobami indywidualnymi oraz firmami chcącymi zakupić nieruchomość.
Zapewne zdarzają się sytuacje związane z nabyciem nieruchomości, gdzie brakuje na ten cel odpowiednich środków finansowych lub posiadana gotówka miała by zarabiać w innej inwestycji. I w takich właśnie sytuacjach jako przedstawiciel MultiBanku, oferuję swoją pomoc w zakresie udzielenia i wyboru odpowiedniego kredytu z pośród bogatej oferty jaką dysponuje MultiBank. Osobiście przygotowuję wnioski kredytowe z terenu całej Polski, odległość do Państwa nie ma dla mnie znaczenia.
Moje wieloletnie doświadczenie w bankowości, zapewni Państwu, profesjonalną obsługę i doradztwo podczas całego procesu kredytowania. Począwszy od dnia złożenia wniosku do momentu udzielenia przez Bank kredytu. Moje kompetencje pozwalają mi na śmiałe stwierdzenie, iż moja współpraca z Państwem przyniosłaby korzyści dla wszystkich stron biorących udział w transakcji.
Oferta kredytowa MultiBanku:
• zakup, budowę, remont, rozbudowę, adaptację nieruchomości mieszkalnej
• refinansowanie nakładów poniesionych na powyższe cele
• refinansowanie kredytu mieszkaniowego w innym banku
• konsolidację zobowiązań kredytowych w innych bankach (połączenie wszystkich zobowiązań kredytowych klienta)
• nieokreślony cel konsumpcyjny
• nabycie, remont, modernizację, nieruchomości niemieszkalnej ( lokalu użytkowego) przeznaczonej pod wynajem lub dzierżawę; refinansowanie tych nakładów; refinansowanie kredytu w innym banku
• kredyt refinansowy 24 h gwarancją obniżenia dotychczasowego oprocentowania
Warunki kredytu
• Kredyty mogą być udzielane w walucie: PLN, CHF, USD, EUR, GBP.
• PLN (możliwość bilansowania i zatem dużo mniejsze raty)
• Okres kredytowania do 45 lat
• Minimalna wysokość kredytu / pożyczki wynosi 80.001 zł.
• MultiBank oferuje w kredyt do 110% wartości nieruchomości mającej stanowić docelowe prawne zabezpieczenia, przy założeniu, że kwota kredytu stanowiąca 10% ponad 100% wartości nieruchomości może zostać wykorzystana wyłącznie na sfinansowanie składki z tytułu ubezpieczenia, prowizji i innych kosztów związanych z kredytem.
• MultiBank może udzielić pożyczkę na cel nie określony na okres do 20 lat.
• Raty równe, lub malejące
• Niska prowizja przygotowawcza
• Konkurencyjne na rynku oprocentowania kredytu
• Brak prowizji za wcześniejszą spłatę
• Brak dodatkowych opłat za przewalutowanie spłacanego kredytu
• Możliwość ubezpieczenia kredytu na dogodnych warunkach
Dlaczego MultiBank?
zagwarantowane bezpłatne konto osobiste oraz bezpłatną kartę kredytową z dogodnym dla siebie limitem wydatków.
W przypadku zainteresowania proszę o kontakt:
Jacek Kuliński
przedstawiciel banku
MultiBank - BRE BANK S.A.
Warszawa, ul. Wiertnicza 166
tel. kom. 0 880 892 164
fax. (22) 593 90 51
e-mail:
jacek.kulinski@multibank.ple-mail:
jacek.kulinski@poczta.onet.plBRE Bank zaliczany jest do grona najważniejszych instytucji finansowych w Polsce pod względem posiadanego kapitału, rozmiarów działalności, tempa rozwoju, różnorodności oferowanych produktów oraz wysokiego poziomu technologii bankowej. BRE Bank specjalizuje się w kompleksowej obsłudze przedsiębiorstw oraz małych firm. Wraz z kilkunastoma spółkami strategicznymi tworzy Grupę BRE Banku zapewniającą kompleksową i nowoczesną ofertę usług finansowych. Za pośrednictwem MultiBanku niekwestionowanego lidera bankowości detalicznej – BRE Bank jest obecny także na rynku nowoczesnych usług bankowych dla Klientów indywidualnych.