|
|
|
|
Qba
Jr. Member
|
|
« Odpowiedz #34 : Grudnia 22-12-2007, 01:13:06 » |
|
Nie miałem bardzo duże problemy ze spłatą kredytu w BGŻ, no totalnie nie chcieli iść mi na rękę, robili mega problemy, fakt miałem obsuwy czasowe, ale zawsze dużo wcześniej tłumaczyłem, że się nie wyrobię i że potrzebuję więcej czasu - NIC, nie reagowali, taka sama sytuacja była w GE i tam życzliwie podchodzili do moich "obsuw"... teraz zarabiam kilkakrotnie ponad przeciętną, wole przepłacić trochę niż mieć stres, że ktoś nie może poczekać kilku dni...
|
|
|
|
|
|
|
kasiulek
Full Member
|
|
« Odpowiedz #35 : Grudnia 22-12-2007, 07:58:09 » |
|
Nie miałem bardzo duże problemy ze spłatą kredytu w BGŻ, no totalnie nie chcieli iść mi na rękę, robili mega problemy, fakt miałem obsuwy czasowe, ale zawsze dużo wcześniej tłumaczyłem, że się nie wyrobię i że potrzebuję więcej czasu - NIC, nie reagowali, taka sama sytuacja była w GE i tam życzliwie podchodzili do moich "obsuw"... teraz zarabiam kilkakrotnie ponad przeciętną, wole przepłacić trochę niż mieć stres, że ktoś nie może poczekać kilku dni...
to ze bank sie nie czepial nie znaczy ze jest az tak rozowo. w BIKu te informacje sa zapisane, tzn data wplaty, ilosc dni opoznienia itd. Oczywiscie jesli byly to kilkudniowe spoznienia to dla bankow nie bedzie to mialo wiekszego znaczenia, gorzej jak to bylo wiecej niz 30 dni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|