Witam nie wiem co mam juz robic, gdzie nie pójde, gdzie nie wysle, zawsze odpowiedz jest ta sama NIESTETY, mam 22 lata w tym roku bedzie 23. Nigdy nie brałem kredytu, wiec chciałem wziąść teraz na 12 000 zł, byłem w Millenium, Lukas, Dominet, PKO, WBK, Żagiel, i jeszcze chyba ze 3 banki ale juz zgubiłem sie w których bo tyle tego było ze niepamietam juz sam. I wszedzie słysze ze wiek kredytobiorcy nie ma wpływu na decyzje banku, ale pomimo tego słysze zawsze to samo NIESTETY :/ moje zarobki NETTO 2 400 zł, nie mam żony, a ni nikogo na utrzymaniu, jedynie co mam do spłacenia to raty za rower 236 zł. Jeszcze podkreśle ze w Millenium mam konto od roku i przypływy mam od października, i nawet w Me niechcą mi udzielic kredytu na podstawie Historii Rachunku :/ tzn w moim oddziale Pani nie powiedziała mi nic tylko ze nie moge wziąść na podstawie Historii Rachunku kredytu :/. Już sam nie wiem o co z tym wszystkim chodzi, jeśli wiek nie wpływa na decyzje banku to co ? Zarobki moje też nie robią żadnej przeszkody. Więc o co tu chodzi ? Ktoś Coś Wie ??