kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty mieszkaniowe  |  Wątek: Szansa na kredyt « poprzedni następny »
Strony: [1] Drukuj
Autor Wątek: Szansa na kredyt  (Przeczytany 3136 razy)
28l1
Gość
« : Luty 12-02-2007, 12:49:18 »

Witam, proszę o radę.Czy mam szansę na kredyt hipoteczny łącznie z kredytem konsolidacyjnym łączna kwota to 190000? Dochody netto moje i męża 2200- udokumentowane.W rzeczywistości 3000. Jestem lekarzem i oboje z mężem mamy umowy na czas nieokreślony.Poza tym posiadamy działkę budowlaną, nie wiem jaka wartość , ale myślę , że ok. 50000 Smutny
Justyna
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Luty 13-02-2007, 04:35:01 »

idźcie do pierwszego, lepszego banku i niech Wam sprawdzą Waszą zdolność kredytową
anna.lelek@emfinanse.pl
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Luty 16-02-2007, 09:44:51 »

Witam,
ile jest osób w Państwa rodzinie?
Jakiej wysokości kwotę chcieliby Państwo skonsolidować?
BERNADETA11
Newbie
*

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Luty 17-02-2007, 03:18:41 »

Witam.Proszę o podanie więcej informacji:
b.luberda@mcl.com.pl
697 500 517
Bernadeta Luberda

BERNADETA LUBERDA
Magda 27
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Marzec 12-03-2007, 10:30:39 »

Witam
Jestem doradcą kredytowym z Warszawy i chętnie pomogę uzyskać kredyt hipoteczny bądź gotówkowy. Moja usługa jest całkowicie bezpłatna i nie obciąża w żaden sposób mojego klienta. Wynagrodzenie ,które otrzymuje ,otrzymuję w ramach „podziękowania” od banku, do którego złożę wniosek. Firma w której pracuję ma podpisane umowy z 10 bankami więc jest w czym wybierać. Udaje Nam się uzyskać  kredyty nieosiągalne
Magdalena Majewska 0607.234.999 , m.majewska@kre-dom.pl
Jacek
Jr. Member
**

zapraszam ch?tnych po kredyt na ka?dy cel

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Czerwiec 30-06-2007, 03:48:54 »

Jestem pracownikiem MultiBanku i zajmuję się nawiązywaniem kontaktów z osobami indywidualnymi oraz firmami chcącymi zakupić nieruchomość.
Zapewne zdarzają się sytuacje związane z nabyciem nieruchomości, gdzie brakuje na ten cel odpowiednich środków finansowych lub posiadana gotówka miała by zarabiać w innej inwestycji. I w takich właśnie sytuacjach jako przedstawiciel MultiBanku, oferuję swoją pomoc w zakresie udzielenia i wyboru odpowiedniego kredytu z pośród bogatej oferty jaką dysponuje MultiBank. Osobiście przygotowuję wnioski kredytowe z terenu całej Polski, odległość do Państwa nie ma dla mnie znaczenia.
Moje wieloletnie doświadczenie w bankowości, zapewni Państwu, profesjonalną obsługę i doradztwo podczas całego procesu kredytowania. Począwszy od dnia złożenia wniosku do momentu udzielenia przez Bank kredytu. Moje kompetencje pozwalają mi na śmiałe stwierdzenie, iż moja współpraca z Państwem przyniosłaby korzyści dla wszystkich stron biorących udział w transakcji.

Jacek Kuli?ski

Przedstawiciel MultiBanku

MultiBank - BRE BANK S.A.
Warszawa, ul. Wiertnicza 166
tel. kom. 0 880 892 164
fax. (22) 593 90 51
e-mail: jacek.kulinski@multibank.pl
e-mail: jacek.kulinski@poczta.onet.pl
Strony: [1] Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty mieszkaniowe  |  Wątek: Szansa na kredyt « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX