kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Kredyt samochodowy na motocykl « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 ... 6 Drukuj
Autor Wątek: Kredyt samochodowy na motocykl  (Przeczytany 27251 razy)
cx26
Newbie
*

« : Kwiecień 24-04-2007, 08:06:45 »

Witam,

Chce kupic motocykl na kredyt.
Czy moge dostac kredyt samochodowy na zakup motocykla?
Jakie jest podejście banków do kredytowania zakupów motocykli?

wieslaw.tomczyk
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 25-04-2007, 07:46:22 »

Kredytują tak samo jak samochody. Do wartości rynkowej
Informator Kredytowy
Jr. Member
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11-07-2007, 12:11:55 »

Bez problemu skredytuje pan zakup motoru kredytem samochodowym w większości banków.

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12-07-2007, 10:00:25 wysłane przez gantel » Zapisane

www.InformatorKredytowy.pl

Porownanie aktualnych ofert bankowych kredytow hipotecznych. Kliknij i Sprawdz
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 02-09-2007, 11:20:49 »

Jakie jest podejście banków do kredytowania zakupów motocykli?

Jak najlepsze Mrugnięcie byle byś miał zdolność kredytową...w przypadku motocykli, używanych, kredyt nie będzie duży...więc i wymagania od banku też...
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #4 : Wrzesień 03-09-2007, 05:57:34 »

pod warunkiem ze to nie roczna honda goldwing:) ale banki teraz otwieraja sie na klienta, widzialam tu na forum kilka ciekawych propozycji, jak np. http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt-AutoOkazja-w-ofercie-GE-Money-Banku-1624338.html
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 04-09-2007, 05:59:33 »

Jak tak dalej pójdzie to ja będę mógł relacjonować postępy w kredycie Uśmiech Dziś byłem w trzech bankach i we wszystkich lipa Smutny
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #6 : Wrzesień 04-09-2007, 09:17:28 »

w jakim sensie lipa? moze odwiedzales nieodpowiednie banki:) link ktory zamiescilam poprzednio i oferta wydaja sie ok, odwiedzales placowke? pozdrawiam
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 05-09-2007, 09:12:45 »

Albo procenty nie takie...albo umowa tak zrobiona że był bum stratny...a jeśli chodzi o tą stronkę...tak czytałem...nie zdążyłem do GE u mnie w mieście...jak będę miał chwilę to do nich podskocze...
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 06-09-2007, 09:16:31 »

sama jestem ciekawa jak to wyglada w realu, moze oferuja cos poza tym co na stronie:) a tu znalazlam jeszcze kilka szczegolow.
http://www.nakredyt.pl/prosto-z-banku/kredyt-autookazja-w-ge-money-bank.html
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 11-09-2007, 02:53:19 »

Nio..to troche już wiadomo...Ale to już czytałem na ich stronce akurat...info u źródła pewniejsze Mrugnięcie
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 11-09-2007, 10:04:17 »

masz racje, informacje podobne. powiedz w takim razie czy dowiedziales sie cos ciekawego u zrodla?
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 12-09-2007, 09:02:27 »

U mnie jest partner GE w mieście...byłem tam po info ale bez konkretów dowiedziałem się tyle co z ich stronki w sumie...
lidka-l8
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 12-09-2007, 09:26:13 »

Proponuję sprawdź na stronie http://lidka-l8.systempartnerski.pl jest tam kilka dobrych kredytów.PDK nie sprawdzaj, bo wiem , że dostaniesz tylko 25% wartości. Ale jest nowość w mbanku gdzie pojęcie pojazdu oznacza zarówno samochód jak i jednoślad. Spróbuj, zapraszam na stronę. Powodzenia. Chichot
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 13-09-2007, 06:00:22 »

Nie kompletna ta twoja stronka jest...wszystkich ofert nie ma...Dlatego podtrzymuje swoje zdanie że żeby mieć pełen ogląd sytuacji trzeba niestety troche pochodzić...
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 13-09-2007, 09:47:04 »

zgadzam sie z kolega, brakuje kilku ofert i to calkiem niezlych o ktorych mysle podczas ogladania ofert z autami:) na szczescie motor jest i nie bede na razie zmieniala.
Strony: [1] 2 3 ... 6 Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Kredyt samochodowy na motocykl « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX