kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie? « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 3 ... 5 Drukuj
Autor Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie?  (Przeczytany 21280 razy)
irek_27
Newbie
*

« : Kwiecień 30-04-2007, 11:38:52 »

Witam,

mam dylemat, który polega na tym,  że muszę sobie kupić samochód, z wstępnych oględzin wnioskuję ze wydam na niego ok 17tyś 8-9 letni pojazd. Chciałbym się od Was dowiedzieć, co byście zaproponowali, kupno samochodu w komisie (mniejszy wybór, nierzetelna informacja co do pojazdu, większe odsetki) czy kredyt przez bank (wymogi formalne).
Ja pracuje, mam ok 1250zł netto, umowa o pracę, nie mam innych kredytów, 2 karty kredytowe, wkład własny ok 3 tysięcy. umowę mam podpisaną do grudnia 2009 czyli na tyle miesięcy mogę zaciągnąć kredyt. Możecie mi pomóc, komis - bank, bank - który?
Pozdrawiam
Marcin W
Newbie
*

« Odpowiedz #1 : Czerwiec 23-06-2007, 03:30:09 »

Witam
Zapraszam do wspolpracy mozemy panu pomoc. Prosze o wiecej informacji 697 914 212
Pozdrawiam
Marcin Walczak
Doradca Klienta
Informator Kredytowy
Jr. Member
**

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #2 : Lipiec 11-07-2007, 08:35:40 »

Witam, oczywiście najkorzystniejszy jest kredyt bankowy przez bezpośredni kontakt z doradcą danego banku, bo biorąc kredyt przez komis dorzuca pan marże dla komisu.

Jeżeli chodzi o oferty kredytów samochodowych to obecnie wyjątkowo ciekawą ofertę ma Santander Consumer Bank zarówno pod względem oprocentowania jak i szybkości decyzji wsprawie przyznania kredytu.  Warto też zwrócić uwagę na ciekawą ofertę z dobrym oprocentowaniem mBanku.  Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Lipiec 12-07-2007, 10:07:19 wysłane przez gantel » Zapisane

www.InformatorKredytowy.pl

Porownanie aktualnych ofert bankowych kredytow hipotecznych. Kliknij i Sprawdz
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #3 : Sierpień 20-08-2007, 06:01:10 »

witam, piszecie tu Panstwo o marzy komisu, czyli oprocz oprocentowania bankowego komis dorzuca jeszcze swoj procent? pozdrawiam
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Sierpień 29-08-2007, 11:34:01 »

Zależy jak się kupuje samochód...jak kupuje pan auto w komisie i w tym komisie bierze kredyt...to ten autokomis ma prowizję od tego kredytu...nie są to wielkie sumy ale są...
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #5 : Sierpień 31-08-2007, 07:53:40 »

czyli ze jednak lepiej poszukac ofert bezposrednio w banku,  sa jakies o niewielkim oprocentowaniu i latwej splacie?
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 02-09-2007, 11:14:57 »

Ja znalazłem coś takiego...wygląda całkiem rozsądnie...
http://www.bankier.pl/wiadomosc/Kredyt-AutoOkazja-w-ofercie-GE-Money-Banku-1624338.html

Jak brać kredyt to najlepiej w banku a nie u "doradców"
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 03-09-2007, 05:26:31 »

bank z tradycjami, oferta wyglada ciekawie, promuje fachowy portal i maja ostatnio symatyczna reklame:) ale moze jest ktos splacajacy ten kredyt?
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 04-09-2007, 06:08:17 »

Tak też słyszałem...zresztą takież wrażenie sprawia...Zobaczymy jak to będzie bo chyba będę miał z kredytem u nich do czynienia Mrugnięcie
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 04-09-2007, 09:23:00 »

sa jakies wiadomosci co do kredytu, czy oferta w praktyce rownie ciekawa co w teorii? ciekawe czy mozna cos wynegocjowac, moze mniejsza prowizje?Uśmiech
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 05-09-2007, 09:16:45 »

Teraz spokojnie można negocjować z każdym...jest tyle kredytów i banków że muszą walczyć o klienta...a to jest z korzyścią dla nas Uśmiech
A co do twojego pytania...to nie długo będę wiedział...
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #11 : Wrzesień 07-09-2007, 07:56:09 »

witam, sa jakies wiesci? jezeli optymistyczne to mozna rozgladac sie za autkiem:) calkiem niezla strona:
http://www.autotrader.pl/edit-form2-start.asp?CategoryID=130
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 20-09-2007, 06:36:22 »

Noooo...fajna stronka z ogłoszeniami...w końcu jakieś normalne podejście nie tak zagmatwane jak nie które :/
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #13 : Wrzesień 21-09-2007, 09:15:18 »

Jest co oglądać, w razie jakby komuś wpadło jakies duże rodzinne auto z wyjmowanymi tylnimi kanapami to proszę o komunikat:) czy myślicie, że uda się wynegocjować w banku obniżenie ich prowizji w granicach 3%?
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 23-09-2007, 07:57:45 »

Prowizja można negocjować Mrugnięcie i chyba tylko to...Chociaż jak według banku będziesz dobrą klientką to i oprocentowanie da się ponegocjować Mrugnięcie
Strony: [1] 2 3 ... 5 Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX