kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie? « poprzedni następny »
Strony: 1 ... 3 4 [5] Drukuj
Autor Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie?  (Przeczytany 21280 razy)
kasiulek
Full Member

« Odpowiedz #60 : Grudzień 22-12-2007, 07:55:03 »

ja bym wrócił do tematu Uśmiech i wypisał, atuty i minusy ofert, z minusów bym uważał na wysoką marże, i na to czy można sprowadzić samochód za granicy, bo jak nie to minus mega
z ta granica to w pewnym sensie juz nieaktualne Język a tak powaznie, to mozliwosc kupna auta za granica jest chyba bardzo istotne
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #61 : Grudzień 23-12-2007, 05:56:20 »

Właśnie u mnie w rodzinie mieli taki problem, że już mieli samochód, ale psikus nie mogli go skredytować, bo kredyt obowiązywał, tylko w Polsce, więc musieli szukać od nowa, a samochód został sprzedany
kasiulek
Full Member

« Odpowiedz #62 : Grudzień 24-12-2007, 06:28:25 »

Właśnie u mnie w rodzinie mieli taki problem, że już mieli samochód, ale psikus nie mogli go skredytować, bo kredyt obowiązywał, tylko w Polsce, więc musieli szukać od nowa, a samochód został sprzedany
to jest najgorsza sytuacja. masz upatrzone auto a tu taki klops. szczegolnie jak to jakies mniej chodliwe auto, ktore ciezko znalezc w dobrym stanie. dlatego jestem jak najbardziej za ofertami gdzie dostajemy gotowke na zakup auta a dopiero posfinalizowaniu zakupu zalatwiamy formalnosci typu cesja AC, zastaw badz wpisanie banku jako wspolwlasciciela
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #63 : Grudzień 25-12-2007, 07:38:16 »

No i taki kredyt w gruncie rzeczy jest najlepszy... a ktoś ma taką ofertę?
W?adymir
Full Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #64 : Grudzień 27-12-2007, 03:25:01 »

Słyszałem że gotówkę na zakup uzywanego dają i Gettin i GE a o innych nie wiem..
agnieszka
Jr. Member
**

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #65 : Grudzień 28-12-2007, 03:13:20 »

i Polbank:)

od poc?atku lutego
Wroc?aw,Boles?awiec i okolice
Pawe? Wilas
667-981-796
pawel.wilas@polbankefg.pl

Agnieszka Biernat
661-916-431
agnieszka.biernat@polbankefg.pl

Tr?jmiasto
Andrzej Belka
andrzej.belka@polbankefg.pl
661-916-293
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #66 : Grudzień 28-12-2007, 04:53:06 »

Tych banków jest dużo, chyba niemalże każdy ma coś w swojej ofercie, ale nie każdy jest taki sam, różnice są jak nigdzie indziej!
majaaa
Full Member

« Odpowiedz #67 : Grudzień 28-12-2007, 10:18:02 »

No ja też słyszałam że banki które wymienił Władymir dają pieniądze zanim zakupisz auto, czyli sytuacja dość komfortowa, no i jakaś oferta daje nam część pieniędzy na dowolne przeznaczenie. Czasy mamy coraz lepsze jeśli chodzi o kredyty, oby tak było dalej.
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #68 : Grudzień 29-12-2007, 02:28:38 »

GE Money i Getin dają Ci kasę i masz chyba 60 dni na dostarczenie dokumentów o kupnie auta! Z tego co czytałem na ich stronach
kasiulek
Full Member

« Odpowiedz #69 : Grudzień 29-12-2007, 06:30:26 »

GE Money i Getin dają Ci kasę i masz chyba 60 dni na dostarczenie dokumentów o kupnie auta! Z tego co czytałem na ich stronach
nom. tyle ze w GE z otrzymanej kwoty tylko 87% musisz przeznaczyc na samochod a reszte na dowolny cel, nawet nie zwiazany z samochodem. Chociaz mi sie wydaje ze i tak wiekszosc ludzi wyda to na przerejestrowanie auta, wykup ubezpieczenia itp
« Ostatnia zmiana: Grudzień 31-12-2007, 04:44:02 wysłane przez kasiulek » Zapisane
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #70 : Grudzień 30-12-2007, 04:53:05 »

Bo chyba w zamyśle twórców tej oferty GE tak miało być, to rozwiązanie jest zaczerpnięte ze stanów, tam się sprawdziło u nas tym bardziej!
kasiulek
Full Member

« Odpowiedz #71 : Grudzień 31-12-2007, 04:45:29 »

Bo chyba w zamyśle twórców tej oferty GE tak miało być, to rozwiązanie jest zaczerpnięte ze stanów, tam się sprawdziło u nas tym bardziej!
ogolnie teraz jest coraz bardziej popularne dawanie kredytu wiekszego niz cel na ktory go bierzemy. w hipotecznych i konsolidacyjnych tez daja nawet do 130% wartosci inwestycji
Qba
Jr. Member
**

« Odpowiedz #72 : Styczeń 01-01-2008, 03:49:04 »

Dają takie wysokie to prawda, ale spłata procentowo też jest duża, choć jak ktoś rozkłada coś na hm 30 lat przykładowo to nawet go to nie dotyka!
doradca_kredytowy
Newbie
*

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #73 : Wrzesień 03-09-2010, 09:04:21 »

Kredyty samochodowe sa duzo tansze od kredytow gotowkowych.

Ja osobiscie polecam kredyty samochodowe na nowe auta tutaj jest bezkonkurencyjny kredyt santander consumer banku.
Strony: 1 ... 3 4 [5] Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty samochodowe  |  Wątek: Samochód - kupić na kredyt, ale gdzie? « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX