kredyty forum kredytobiorcy kredyty hipoteczne
Kredyty mieszkaniowe - złóż wniosek - 16 banków    Kredyty gotówkowe   Konta Osobiste   Konta oszczędnościowe   Konta młodzieżowe   Kredyty konsolidacyjne   Pożyczki hipoteczne   Karty kredytowe   Kredyty samochodowe   Lokaty   Fundusze inwestycyjne   Produkty strukturyzowane   Emerytury   Ubezpieczenieauta   Ubezpieczenia na życie  
Login: Hasło:
Strona główna Szukaj Szukaj Rejestracja
Szukaj doradcy kredytowego   |    Dodaj doradcę

kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty mieszkaniowe  |  Wątek: Bank Multibank « poprzedni następny »
Strony: [1] 2 Drukuj
Autor Wątek: Bank Multibank  (Przeczytany 7569 razy)
Justyna
Newbie
*

« : Lipiec 13-07-2006, 06:05:31 »

Witam , czy ktoś mial doświadczenie z tym bankiem???,
chodzi mi o zakup mieszkaniania na rynku wtórnym- oczywiście kredyt hipoteczny???
ziut19
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1 : Lipiec 13-07-2006, 10:21:00 »

2 lata doswiadczen. A o co konkretnie Ci chodzi?

Prosty i drogi kredyt dostaniesz wszedzie.
Dobry, tani i przyjazny tylko u najlepszych:
ziut19@gazeta.pl
Justyna
Newbie
*

« Odpowiedz #2 : Lipiec 13-07-2006, 11:41:19 »

jak dlugo rozpatrują wniosek (jak najwięcej szczególow), czy można z nimi negocjowac
ziut19
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #3 : Lipiec 14-07-2006, 03:26:08 »

W tej chwili wniosek rozpatrywany jest okolo 2 tygodni. Co do negocjacji nie wiem co chcesz negocjowac, ale powiem Ci, ze decyzyjnosc oddzialu jest zadna, wiec wszystkie decyzje i tak podejmowane sa w Lodzi. Nie wiem jaka masz oferte, wiec trudno mi powiedziec czy jest szansa na negocjacje. Ale im wiekszy kredyt tym bardziej walcz.

ziut19@gazeta.pl
krezus
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #4 : Lipiec 14-07-2006, 09:54:44 »

witam...zajmuje sie doradztwem kredytowym...więc moge obiektywnie wypowiedzieć sie o multi......ogólnie jest OK....aczkolwiek jest kilka rzeczy o których bank raczej nie mówi.......zapraszam na gg 3615357 lub krezus74@op.pl
AGA
Newbie
*

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #5 : Lipiec 14-07-2006, 09:59:07 »

krezus, to wypowiedz sie na forum, wiecej z ludzi skorzysta z Twojego doswiadczenia, a podczas prywatnej rozmowy pomozesz tylko jednej osobie

pozdrawiam

Agnieszka

http://linecard.pl -> Drukarnia przez internet
ziut19
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #6 : Lipiec 15-07-2006, 08:23:40 »

Agnieszko, ale za to postara sie zarobic. Wiesz lepsza pomoc jednej osobie za kilkaset zlotych niz kilkunastu za darmo.

ziut19@gazeta.pl
Justyna
Newbie
*

« Odpowiedz #7 : Lipiec 17-07-2006, 05:55:13 »

Krezus, napisz proszę jakie haczyki sa w multibanku,
krezus
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #8 : Lipiec 18-07-2006, 09:48:44 »

witam....
Może nie nazwałbym tego haczykami.....ale wiiele osób ma wątpliwości np. do tego że na umowie kredytowej nie jest określone jaka jest marża banku a jaki wibor lub libor...czemu??? bo  bank nie bazuje na nich......a wszystko ustalane jest decyzją zarządu.
Bankier Amator
Jr. Member
**

« Odpowiedz #9 : Lipiec 18-07-2006, 11:09:33 »

Ciekawe rzeczy piszesz, jak w umowie kredytowej może nie być ustalona marża oraz oprocentowanie.

Widze, że musze się wybrać do Multibanku i zobaczyć co oni wyczyniają. Dawno skończyły się czasy "decyzyjności" a tu prosze jednak jeszcze tak banki działają.

Może masz jeszcze w rękawie inne ciekawe zagrania banku?
ziut19
Full Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #10 : Lipiec 18-07-2006, 06:08:06 »

Nie żartuj. Nie wiedziałeś o tym? mBank i Multibank mają oprocentowanie ustalane decyzją zarządu banku. Tak było i jest i... chyba jeszcze jakiś czas będzie.
A Krezus raczej się nie postarał. Pisze rzeczy oczywiste. Gdyby np.: napisał, że w umowie nie ma ani słowa o darmowym przewalutowaniu, ale takie informacje to żadne informacje.

ziut19@gazeta.pl
Justyna
Newbie
*

« Odpowiedz #11 : Lipiec 18-07-2006, 08:53:58 »

wiem, że multibanku jest decyzja zarządu, raz na 6 miesięcy się zmienia, mam pytanie czy ktoś zna historie tych decyzji? przewalutowanie jest darmowe i powiem wam jeszcze, że mozliwość splaty, zmiany wielkości kredytu tez jest bezplatana a to ważne, obecnie marża wynosi 2,65 - uwazam, ze jest calkiem niezla, żaden bank tyle nie daje obecnie, wiem, ze lada dzien ma by nowa uchwala i ciekawe ile bedzie wynosić?? gdzie to można sprawdzic???
krezus
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #12 : Lipiec 18-07-2006, 11:16:51 »

obawiam sie że nie sprawdzisz tego nigdzie...bo decyzje podejmowane są wraz ze zmianami wiboru i liboru.Póki co nie moge powiadzieć nic złego o multi.
Justyna
Newbie
*

« Odpowiedz #13 : Lipiec 21-07-2006, 01:25:37 »

ale chodzi mi o jakąś historię i domyślam się, że jest to uzależnione od liboru? tak?
danka130
Newbie
*

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #14 : Lipiec 21-07-2006, 11:09:50 »

kredyt w Multibanku to wielka bania .Wniosek złożyłam czekałam miesiąc wcześn iej doradca z tego banku ocenił zdolność kredytową na ok.sprawdził wBik wszystko grało .Zrobiłam wycenę na swój koszt zapłaciłam 300 zł plus 30 zł wypis  z księgi tego żąda bank .Lecz analityk odrzucił mój wniosek bez podania przyczyny ,od tamtej pory nie mogę z tego banku odzyskać dokumentów ,które są mi potrzebne.Ten bank naraził mnie tylko na koszty i stratę czasu .
Strony: [1] 2 Drukuj 
kredycik.pl - poznaj prawdę o kredytach - kredyty  |  Kredyty  |  Kredyty mieszkaniowe  |  Wątek: Bank Multibank « poprzedni następny »
Skocz do:  

Doradcy finansowi: Kredyty mieszkaniowe   Kredyty gotówkowe   Pożyczki gotówkowe   Kredyty samochodowe   Kredyty refinansowe   Konta bankowe   Ubezpieczenia   Inwestycje   Fundusze europejskie    Kredyty dla firm   Leasing   
Inne nasze serwisy:Wizytówki przez internetMonitor Polski BKody pocztowe: wyszukiwarka Rejestr KRSlineCARD: drukarniaHiL.pl: Kosmetyki samochodoweKatalog sanatorii i uzdrowiskFOREX Doradztwo FinansoweDoradcy finansowi: ogólnopolski spisDokumenty.org: dokumenty formularze drukiHotels In PolandMasazysci.eu: rejestr masażystówSprawozdanie finansoweMasazysci.eu: rejestr masażystówBilansWzory dokumentów na e-mailInfolinia 0 801

Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Grupa FOREX nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.
Jeżeli którykolwiek z postów na forum łamie zasady, zawiadom nas o tym.

© 2002-2012 Grupa FOREX